izgleda da sad stvarno ne moze vise na losije!
Ravno do dna
Ravno do dna
nakon nedavnog podizanja cijena,mislio sam da stvarno ne moze gore od toga. ali ugrize se za jezik. dodjose nam ova globalna kriza i recesija. vidim krenuli su gubitci radnih mjesta i u BIH! konkretno u mojoj firmi se sprema 200 otkaza. i place su skresali.
izgleda da sad stvarno ne moze vise na losije!![[wow.gif] [wow.gif]](./images/smilies/wow.gif)

izgleda da sad stvarno ne moze vise na losije!
					Zadnja izmjena: dadooo_23, dana/u 27 Feb 2009 17:50, ukupno mijenjano 1 put.

Re: Ravno do dna
http://www.youtube.com/watch?v=hnAktTRMZKE
ovaj spot sve kaze
a uostalom gdje nas put i vodi nego 2 m pod zemlju![[cool. [cool.gif]](./images/smilies/cool.gif)

ovaj spot sve kaze
a uostalom gdje nas put i vodi nego 2 m pod zemlju
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
 Make my day!

Make my day!Re: Ravno do dna
kontam ja sta ti hoces reci tim videom stari moj,ali upitaj sve ove ljude sto su dobili otkaze i koji imaju djecu kod kuce (pa i podignute kredite napola vracene) da li i njih boli uho za sve...niko_poseban je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=cm_BuXo9KZg
jebigaaa.....ovako najbolje
ako razmisljam svaki dan o krizi,kosulju cu zakopcavati na ledjima...
znam,znam... po azrinoj pjesmi "ravno do dna" i jest tema dobila ime  

zar moze nekome da bude ravno kad vidi sta se desava-nije svejedno- ![[eusa_naughty.gif [eusa_naughty.gif]](./images/smilies/eusa_naughty.gif)

http://www.youtube.com/watch?v=e_F6IEPH ... ure=relate

I nikad nikom nemoj ih dati
ako ne ume da ti ih vrati
toplije, mekše, mladje i sladje.
Jer usne samo zato postoje
da osmeh po tvome osmehu skroje .....

I nikad nikom nemoj ih dati
ako ne ume da ti ih vrati
toplije, mekše, mladje i sladje.
Jer usne samo zato postoje
da osmeh po tvome osmehu skroje .....
gledaj nesto. sebicnjastvo je jedna od gorih osobina. sta mislis da sad SVI kazu kako ih je za to briga i gotovo? sta mislis sta bi se desilo da nitko ne pokrene antirecesijske mjere i da svi zatvore oci?dojbinica je napisao/la:[ne sekira se nik ni za mnom, još i da se ja sekiram za druge
eno gledam u hrvatskoj je vec predstavljen paket antirecesijskih mjera koji se sastoji od 10 mjera ako sam dobro na brzinu registrirao informaciju. ne znam je li i u BIH sastavljen neki slican paket antirecesijskih mjera?
nema nista od sekiracije ili ne...treba smisliti plan kako prezivjeti
ja vec imam svoj plan....komadic zemlje, kokosinjac i stalica, ako bude problema posadit cu na sva mjesta samo korisne biljke, kupiti nesto kokosi i pjevca, skupljati i prodavati jaja i pilice, uzeti kozu i prodavati mlijeko ... jedna placa ce biti dostatna za otplatiti oba kredita...
samo da je sloge i razumjevanja u obitelji, onda je sve lako...ako toga nema moze sve otici u q***
bila su i teža vremena i ljudi su prezivjeli....dobro veli @niko, ako se puno bude razmisljalo moze se samo u ludnici zavrsiti ili sa užetom oko vrata

ja vec imam svoj plan....komadic zemlje, kokosinjac i stalica, ako bude problema posadit cu na sva mjesta samo korisne biljke, kupiti nesto kokosi i pjevca, skupljati i prodavati jaja i pilice, uzeti kozu i prodavati mlijeko ... jedna placa ce biti dostatna za otplatiti oba kredita...
samo da je sloge i razumjevanja u obitelji, onda je sve lako...ako toga nema moze sve otici u q***
bila su i teža vremena i ljudi su prezivjeli....dobro veli @niko, ako se puno bude razmisljalo moze se samo u ludnici zavrsiti ili sa užetom oko vrata
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
 Make my day!

Make my day!Re: Ravno do dna
svaka cast...sabinaX je napisao/la:nema nista od sekiracije ili ne...treba smisliti plan kako prezivjeti
a to sa kokosinjcem ne cujem prvi put, na to su spremni i ljudi u sarajevu...
nas je narod snalazljiv, da nije davno nas pola ne bi bilo, sta smo sve prezivljeli, zar mislite da dosad nije bila kriza...hiljade penzionera zivi od 250 km, a samo im tablete i rezije kostaju toliko, a more ih je bez djece, nema ko da im pomogne...kad ova kategorija prezivljava, prezivjet ce svi...
najlakse je sjediti kuci i cekati da padne sa neba ili od roditelja...ja radim od svoje srednje skole, i moje su se drugarcice uvijek na jedan negativan nacin zezale kako ja uvijek imam novca i nikad nisam posudjivala ni od koga, doj su neke svakodnevno trazila za kafu...ali ja sam zbala do 12h dnevnicu zaraditi, dijeleci reklamni materijal, radeci ankete sa ljudima, a one do tada u krevetu....ma daaaj...
i nece nas ni ova kriza nicemu nauciti, a da napisem cemu bila bih previse pesimisticna i presla na politiku, a sebi dan ne zelim kvariti...
dadooo_23 je napisao/la:gledaj nesto. sebicnjastvo je jedna od gorih osobina. sta mislis da sad SVI kazu kako ih je za to briga i gotovo? sta mislis sta bi se desilo da nitko ne pokrene antirecesijske mjere i da svi zatvore oci?dojbinica je napisao/la:[ne sekira se nik ni za mnom, još i da se ja sekiram za druge
eno gledam u hrvatskoj je vec predstavljen paket antirecesijskih mjera koji se sastoji od 10 mjera ako sam dobro na brzinu registrirao informaciju. ne znam je li i u BIH sastavljen neki slican paket antirecesijskih mjera?
a sta ima od toga sto bi se sikirala za druge ....sebicnost nije jedna od gorih osobina vec jedna od zdravih osobina
Voli me kada to najmanje zasluzujem !!!!
http://de.youtube.com/watch?v=GAB20l0j8 ... re=related
						http://de.youtube.com/watch?v=GAB20l0j8 ... re=related
dobro. sebicnost je pozitivna osobina. kako god ti kazes!badgirl je napisao/la:dadooo_23 je napisao/la:gledaj nesto. sebicnjastvo je jedna od gorih osobina. sta mislis da sad SVI kazu kako ih je za to briga i gotovo? sta mislis sta bi se desilo da nitko ne pokrene antirecesijske mjere i da svi zatvore oci?dojbinica je napisao/la:[ne sekira se nik ni za mnom, još i da se ja sekiram za druge
a sta ima od toga sto bi se sikirala za druge ....sebicnost nije jedna od gorih osobina vec jedna od zdravih osobina