izgleda da sad stvarno ne moze vise na losije!
![[wow.gif] [wow.gif]](./images/smilies/wow.gif)
kontam ja sta ti hoces reci tim videom stari moj,ali upitaj sve ove ljude sto su dobili otkaze i koji imaju djecu kod kuce (pa i podignute kredite napola vracene) da li i njih boli uho za sve...niko_poseban je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=cm_BuXo9KZg
jebigaaa.....ovako najbolje
ako razmisljam svaki dan o krizi,kosulju cu zakopcavati na ledjima...
gledaj nesto. sebicnjastvo je jedna od gorih osobina. sta mislis da sad SVI kazu kako ih je za to briga i gotovo? sta mislis sta bi se desilo da nitko ne pokrene antirecesijske mjere i da svi zatvore oci?dojbinica je napisao/la:[ne sekira se nik ni za mnom, još i da se ja sekiram za druge
svaka cast...sabinaX je napisao/la:nema nista od sekiracije ili ne...treba smisliti plan kako prezivjeti
ja vec imam svoj plan....komadic zemlje, kokosinjac i stalica, ako bude problema posadit cu na sva mjesta samo korisne biljke, kupiti nesto kokosi i pjevca, skupljati i prodavati jaja i pilice, uzeti kozu i prodavati mlijeko ... jedna placa ce biti dostatna za otplatiti oba kredita...
samo da je sloge i razumjevanja u obitelji, onda je sve lako...ako toga nema moze sve otici u q***
bila su i teža vremena i ljudi su prezivjeli....dobro veli @niko, ako se puno bude razmisljalo moze se samo u ludnici zavrsiti ili sa užetom oko vrata
dadooo_23 je napisao/la:gledaj nesto. sebicnjastvo je jedna od gorih osobina. sta mislis da sad SVI kazu kako ih je za to briga i gotovo? sta mislis sta bi se desilo da nitko ne pokrene antirecesijske mjere i da svi zatvore oci?dojbinica je napisao/la:[ne sekira se nik ni za mnom, još i da se ja sekiram za druge
eno gledam u hrvatskoj je vec predstavljen paket antirecesijskih mjera koji se sastoji od 10 mjera ako sam dobro na brzinu registrirao informaciju. ne znam je li i u BIH sastavljen neki slican paket antirecesijskih mjera?
dobro. sebicnost je pozitivna osobina. kako god ti kazes!badgirl je napisao/la:dadooo_23 je napisao/la:gledaj nesto. sebicnjastvo je jedna od gorih osobina. sta mislis da sad SVI kazu kako ih je za to briga i gotovo? sta mislis sta bi se desilo da nitko ne pokrene antirecesijske mjere i da svi zatvore oci?dojbinica je napisao/la:[ne sekira se nik ni za mnom, još i da se ja sekiram za druge
eno gledam u hrvatskoj je vec predstavljen paket antirecesijskih mjera koji se sastoji od 10 mjera ako sam dobro na brzinu registrirao informaciju. ne znam je li i u BIH sastavljen neki slican paket antirecesijskih mjera?
a sta ima od toga sto bi se sikirala za druge ....sebicnost nije jedna od gorih osobina vec jedna od zdravih osobina