"Pokrivene" djevojke
Re: "Pokrivene" djevojke
Boga mi u Sarajevu je ono kako sam napisala prethodno....
SVAKA CAST POJEDINIM, AL DA SAMO PRODJES CARSIJOM, DA VIDIS STAJLINGA SVAKOJAKIH UZ MARAMU...
SVAKA CAST POJEDINIM, AL DA SAMO PRODJES CARSIJOM, DA VIDIS STAJLINGA SVAKOJAKIH UZ MARAMU...
Ako je ovo cio citat od kraljice, ja cu ga podrzati, i zaista treba cjeniti po onim osobinama, nadasve vrlinama koje nosi. Naravno ovo njeno receno ne iskljucuje da zena treba nositi maramu ni jednom. Tako da bas mi se dopada receno i podrzavam to.sabinaX je napisao/la:Danas sam citala kako je Jordanska kraljica Rania rekla: "treba zene cijeniti po onome sta imaju u glavi a ne na glavi" s tim se u potpunosti slazem, iako svaki odabir ako je dobrovoljan podrzavam.
"Jer su naÅ¡a mjerila drugaÄija i naÅ¡a osjećanja dublja i toplija, jer se ne bojimo ni drugih ni drugaÄijih..."
Musa Ćazim Ćatic ...
Musa Ćazim Ćatic ...
Postujem
![[eusa_clap [eusa_clap.gif]](./images/smilies/eusa_clap.gif)
Turkey’s new president, Abdullah Gül and his wife, Hayrunisa

Turkey’s premier, Recep Tayyip Erdogan and his wife
postujem
"Jer su naÅ¡a mjerila drugaÄija i naÅ¡a osjećanja dublja i toplija, jer se ne bojimo ni drugih ni drugaÄijih..."
Musa Ćazim Ćatic ...
Musa Ćazim Ćatic ...
i postenija od od x onih sa maramama, mislim smo vec konstatovali, nije vazno sta je na glavi, vec u glavi, i ono sta covjek nosi unutra, a ne kako je obucen...danas vidjeh jednu...uske hlace, a gore marama...i ona se fura...vidovita_dzemila je napisao/la:da, lijepa, plemenita, poštena. a sve to bez marame.
Ma jeste...potpuno se slazem sa ovim prethodnom naedenim...
U Makedonii ih ima mnogo takvih koje preko dana su ono sa maramama, a kad pradne mrak, dodje vreme za izlazak u grad i odna nit jedna nema maramu....mislim, suvise prozirno i da ne kazem odvratno (bar za mene, nisam muslimanka al mislim da ako vec postuju oni sot postuju treba to postovati do kraja a ne dok padne sunce)
U Makedonii ih ima mnogo takvih koje preko dana su ono sa maramama, a kad pradne mrak, dodje vreme za izlazak u grad i odna nit jedna nema maramu....mislim, suvise prozirno i da ne kazem odvratno (bar za mene, nisam muslimanka al mislim da ako vec postuju oni sot postuju treba to postovati do kraja a ne dok padne sunce)
JAS je napisao/la:Ma jeste...potpuno se slazem sa ovim prethodnom naedenim...
hajd cudna li ta Makedonija skroz, svasta tamo ima
![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)

Musa Ćazim Ćatic ...
Musa Ćazim Ćatic ...
kajs je napisao/la:JAS je napisao/la:Ma jeste...potpuno se slazem sa ovim prethodnom naedenim...
hajd cudna li ta Makedonija skroz, svasta tamo ima![]()
![]()
![]()
Nije cudna makedonija...cudan je narod!!
![mmmux2 [mmmux2.gif]](./images/smilies/mmmux2.gif)
JAS je napisao/la:kajs je napisao/la:JAS je napisao/la:Ma jeste...potpuno se slazem sa ovim prethodnom naedenim...
hajd cudna li ta Makedonija skroz, svasta tamo ima![]()
![]()
![]()
Nije cudna makedonija...cudan je narod!!
e to si pametno rekla...bas jednom recenicom si dala odgovor na sve...
Ma...jednostavno je tako kako sam vec ispricala...
Samo me muci ono, sto stavljaju te marame ako ih vec uvece vade???Da se opravdaju kuci pred roditeljima da su ok, savrsene ili sta vec znam???
E sad jedno pitanje, jesu li svesni roditelji da njihova deca to rade i ako su svesni za to (a verujem da vecinom njih zna da danasnje devojke pricam o onim mladjima, jednostavno nevole da nose marame) zasto onda ih "teraju" da nose to na sebi??(sad ovo teraju sam stavila pod znakom navodnika jer mozda ih i ne teraju al jednostavno tako deluje. Jesu li svesni ti roditelji da njihova deca govore jedno a rade sasvim drugo?)
Samo me muci ono, sto stavljaju te marame ako ih vec uvece vade???Da se opravdaju kuci pred roditeljima da su ok, savrsene ili sta vec znam???
E sad jedno pitanje, jesu li svesni roditelji da njihova deca to rade i ako su svesni za to (a verujem da vecinom njih zna da danasnje devojke pricam o onim mladjima, jednostavno nevole da nose marame) zasto onda ih "teraju" da nose to na sebi??(sad ovo teraju sam stavila pod znakom navodnika jer mozda ih i ne teraju al jednostavno tako deluje. Jesu li svesni ti roditelji da njihova deca govore jedno a rade sasvim drugo?)
JAS je napisao/la:Ma...jednostavno je tako kako sam vec ispricala...
A znaš kako ja to kažem JAS,svoja kućica,svoja slobodica!
Ne skidaju to one da bi se nekome pravdale nego jednostavno da bi se ugodnije osjećale...
Mislim nemamo pravo da ih osuÄ‘ujemo,to njihova vjera nalaže,da bi na "ulici" bile Å¡to sigurnije...poÅ¡tujem i OK je-a i Å¡ta znam drugacije su,nekako simpatiÄÂne,tajnovite...ima tu neÅ¡to!
![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)