Koje osobe sa foruma bi hteli da poznate?

Ponasanje.Bonton.Prijateljstvo.
Poruka
Autor/ica
leptirica-de
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#16 Post Postao/la leptirica-de »

one osobe , koje su me dodale na prijateljsku listu :) ;) :D

Alma_sa
Svakodnevni prolaznik
Svakodnevni prolaznik
Kontakt:

#17 Post Postao/la Alma_sa »

Isto i ja, voljela bih upoznati one ¹to imam na prijateljskoj listi, a posebno Alyssa, IsoLde, tresnjica, LAFF, linux, vidovita_dzemila, a isto tako i TuOrNigut, lonely, EdeLa67, mala-plava, bosanka100, leptirica-de...joj ja sad sve nabrajam, pa kad bih voljela bas sve da upoznam... 8)

Tourniquet
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu
Lokacija: Cuvaj me Boze, prijatelja, jer se neprijatelja cuvam sam..

#18 Post Postao/la Tourniquet »

Alma_sa je napisao/la:Isto i ja, voljela bih upoznati one ¹to imam na prijateljskoj listi, a posebno Alyssa, IsoLde, tresnjica, LAFF, linux, vidovita_dzemila, a isto tako i TuOrNigut, lonely, EdeLa67, mala-plava, bosanka100, leptirica-de...joj ja sad sve nabrajam, pa kad bih voljela bas sve da upoznam... 8)

Joj Alma_sa jos niko mi nick nije napisao kao ti.... nasmija me dobro.... i bas nisam GUT haha :biggrin: :biggrin:

leptirica-de
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#19 Post Postao/la leptirica-de »

hahah! Alma_sa dobro si napisala i odsad ga samo zovem : Tuornigut !

Tourniquet
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu

#20 Post Postao/la Tourniquet »

:bomb: :bomb: :bomb: :bomb: :bomb: :bomb: :bomb: :bomb: :bomb: :bomb: :bomb: :bomb: :bomb: :bomb: :bomb: :bomb: :bomb: :bomb: :bomb: :bomb: :bomb: :bomb: :bomb: :bomb: :bomb: :bomb: :bomb:

Isolde
Svakodnevni prolaznik
Svakodnevni prolaznik

#22 Post Postao/la Isolde »

Alma_sa je napisao/la:Isto i ja, voljela bih upoznati one ¹to imam na prijateljskoj listi, a posebno Alyssa, IsoLde, tresnjica, LAFF, linux, vidovita_dzemila, a isto tako i TuOrNigut, lonely, EdeLa67, mala-plava, bosanka100, leptirica-de...joj ja sad sve nabrajam, pa kad bih voljela bas sve da upoznam... 8)
pre nismo mnogo imali kontakt al mi mnogo drago da se to promenilo :biggrin:, i ja bih rado htela da te upoznam, da popijemu kafu, caj ili sok.... :biggrin:

Isolde
Svakodnevni prolaznik
Svakodnevni prolaznik

#24 Post Postao/la Isolde »

sabrina_ika je napisao/la:Ocete mi biti frendovi??
;(
ja hocu naravno :D cmok :P

Alma_sa
Svakodnevni prolaznik
Svakodnevni prolaznik
Kontakt:

#26 Post Postao/la Alma_sa »

ToUrNiQuEt je napisao/la:

Joj Alma_sa jos niko mi nick nije napisao kao ti.... nasmija me dobro.... i bas nisam GUT haha :biggrin: :biggrin:
...hehehe, ma jesi ba, to je zonfa, a i gre¹ka u koracima...ne se ljuti¹ na mene...hehehe..kiss 8)

Alma_sa
Svakodnevni prolaznik
Svakodnevni prolaznik
Kontakt:

#27 Post Postao/la Alma_sa »

;(
...pa naravno da hoæemo...ti si na¹ druuug... :biggrin:

Alma_sa
Svakodnevni prolaznik
Svakodnevni prolaznik
Kontakt:

#28 Post Postao/la Alma_sa »

IsoLde je napisao/la:
pre nismo mnogo imali kontakt al mi mnogo drago da se to promenilo :biggrin:, i ja bih rado htela da te upoznam, da popijemu kafu, caj ili sok.... :biggrin:
...nadam se da æemo nekad piti kahfu zajedno, mada ne vidim za¹to to ne bi bilo izvodljivo...kiss :)

Tourniquet
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu

#29 Post Postao/la Tourniquet »

;(

naravno da hocemo... a svi smo mi ovdje jedna mala sretna porodica... pogotovo raja sa foruma..... i volio bi nekad sviju upoznati.... a nadam se barem nekog da hocu.....

Alyssa_
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu
Lokacija: ** U svom svijetu tame,ususkana u kolevci samoce i neostvarenih zelja,izgubljena u sopstvenom zivotu

#30 Post Postao/la Alyssa_ »

ToUrNiQuEt je napisao/la: i volio bi nekad sviju upoznati.... a nadam se barem nekog da hocu.....

mene ocesh jer smo se tak dogovorli, cak te imam na tlf listi, tako ce ti zvont kad dodjem da te trazim :blush: :P

Odgovori