Alma_sa je napisao/la:Isto i ja, voljela bih upoznati one ¹to imam na prijateljskoj listi, a posebno Alyssa, IsoLde, tresnjica, LAFF, linux, vidovita_dzemila, a isto tako i TuOrNigut, lonely, EdeLa67, mala-plava, bosanka100, leptirica-de...joj ja sad sve nabrajam, pa kad bih voljela bas sve da upoznam...
pre nismo mnogo imali kontakt al mi mnogo drago da se to promenilo :biggrin:, i ja bih rado htela da te upoznam, da popijemu kafu, caj ili sok.... :biggrin:Alma_sa je napisao/la:Isto i ja, voljela bih upoznati one ¹to imam na prijateljskoj listi, a posebno Alyssa, IsoLde, tresnjica, LAFF, linux, vidovita_dzemila, a isto tako i TuOrNigut, lonely, EdeLa67, mala-plava, bosanka100, leptirica-de...joj ja sad sve nabrajam, pa kad bih voljela bas sve da upoznam...
...hehehe, ma jesi ba, to je zonfa, a i gre¹ka u koracima...ne se ljuti¹ na mene...hehehe..kissToUrNiQuEt je napisao/la:Alma_sa je napisao/la:Isto i ja, voljela bih upoznati one ¹to imam na prijateljskoj listi, a posebno Alyssa, IsoLde, tresnjica, LAFF, linux, vidovita_dzemila, a isto tako i TuOrNigut, lonely, EdeLa67, mala-plava, bosanka100, leptirica-de...joj ja sad sve nabrajam, pa kad bih voljela bas sve da upoznam...
Joj Alma_sa jos niko mi nick nije napisao kao ti.... nasmija me dobro.... i bas nisam GUT haha :biggrin: :biggrin:
...nadam se da æemo nekad piti kahfu zajedno, mada ne vidim za¹to to ne bi bilo izvodljivo...kissIsoLde je napisao/la:pre nismo mnogo imali kontakt al mi mnogo drago da se to promenilo :biggrin:, i ja bih rado htela da te upoznam, da popijemu kafu, caj ili sok.... :biggrin:Alma_sa je napisao/la:Isto i ja, voljela bih upoznati one ¹to imam na prijateljskoj listi, a posebno Alyssa, IsoLde, tresnjica, LAFF, linux, vidovita_dzemila, a isto tako i TuOrNigut, lonely, EdeLa67, mala-plava, bosanka100, leptirica-de...joj ja sad sve nabrajam, pa kad bih voljela bas sve da upoznam...