Hvala, hvala,.................. znam da je paparaci tvoj simbol al ja sam tvoj idolvidovita_dzemila je napisao/la:mrki evo ti malo da predahneš, da pokvasiš grlo, pa nastavi![]()

Hvala, hvala,.................. znam da je paparaci tvoj simbol al ja sam tvoj idolvidovita_dzemila je napisao/la:mrki evo ti malo da predahneš, da pokvasiš grlo, pa nastavi![]()
ne diram ja njih , one mene diraju i nagovaraju da radimo ono u ono a ja nikako da skontaš šta je totatanka je napisao/la:etro shefe shta sam ti bolan rek'o... s dlana mi cure skida... ma baniraj ga makar na pola sata...
shvatio sam ja smisao, samo si ti lose uporediomrki62 je napisao/la: DjeÄÂaÄÂe, nisi shvatio smisao , .... uprkos da si sam , ako nsi sposoban , treba priznati , zar ne ?
Može i Dodik reći : yebote , koliko je njih a ja sam !
procitaj ponovo kako sam se izjasnio povodom toga i eto ti odgovora.Po tvom ; jel može neko iz Sarajeva da ga onemogući u uspješnosti ?
s kim ne manipulise? nije on vizionar, nego guzionarAko si vizionar, onda nema manipulisanja ,.......... s kim on to manipuliše ?
ne mislim.Jel misliš uistinu da BiH nije sposobna napraviti do 2010 biometrijske pasoše ?
skontao sam ja. ja koliko znam samo je jedan od njih zaprijetio istrebljenjem jednog naroda ukoliko se BiH odvoji od JugoslavijeAha, kontam , kontam ,....... i skontam ;eureka,............ niko od nacionalistiÄÂkih voÄ‘a nije želio 1992 godine cjelovitu BiH a niti je žele danas ,............. pa ti kontaj , kontaj,................... možda skontaÅ¡ .
Kako to Alija nije skontao ?paparaci je napisao/la:
skontao sam ja. ja koliko znam samo je jedan od njih zaprijetio istrebljenjem jednog naroda ukoliko se BiH odvoji od Jugoslavije
Vodstvo se je odreklo države davnih dana, sad samo ganjaju nekakve enklave a vjera je privatna stvar , tako je u civilizaciji a u BiH se izvode javni natjeÄÂaji ; ko će biti veći vjernik .srebrni je napisao/la:i mala djeca znaju sta nam spremaju....kroz ovo sve....trazit ce da se odreknemo vjere i drzave da bi nam dali da putujemo slobodno...