mrki62 je napisao/la:Ã…Â ta se vadiÅ¡ samo na bradu , kao da je samo brada u pitanju ,...... i sam Isus je nosio bradu , pa nije vehabija , Mesić nosi bradu , pa nije vehabija, predsjednik solijalnoliberalne stranke u Hrvatskoj nosi dugaÄÂku bradu al nije vehabija .beba80 je napisao/la:Nela da ti kaljas i mnogi drugi a znas kako vi izvlacite pojedince il grupice ljudi i kazete kakvi oni oni nisu muslimani oni su vehabije a znaci i ja da nosim bradu a u djamiju idem hvala ALAHU ti bi rekla da sam ja vehabija nekakav.Prvo uzmi ajete iz Casnog KUR ANA i hadise od muslima i buharija proumaci pa ce ti sve bit jasno u hadisima stoji da je Poslanik S:A:A:W.nosio bradu jel i on vehabija.prouci i molim te nemoj iz neba u rebra.
Postavio sam ti pitanje u vezi rukovanja ; bil se rukovao sa Nelom ?
Tu je problem , bježiÅ¡ od obiÄÂnih odgovora !
![[evojele9 [evojele9.gif]](./images/smilies/evojele9.gif)
Eh ovako beba prvo ja nisam rekla da onaj ko nosi bradu mora biti vehabija,niti da su svi muslimani vehabije,
mrki ti je to lijepo pojasnio pa da ne ponavljam.
Drugo, ja sam uÄÂila Kur an od malih nogu i ti ne znaÅ¡ koliko je moje znanje niti si kompetentan da sudiÅ¡ tome.
DržiÅ¡ predavanja o vjeri a mene svrtavaÅ¡ meÄ‘u nevjernike, poÅ¡to već prouÄÂavaÅ¡ onda ti treba biti jasno da ne smijeÅ¡ nikome suditi i govoriti da je nevjernik.
Evo halal ti od mene a ti se iskreno pokaj i zamoli dragogo Allaha da ti oprosti.
P.S.Molim te ako ne možeÅ¡ već shvatiti ono Å¡to ja piÅ¡em onda nemoj ni povrÅ¡no ÄÂitati pa mi tumaÄÂiti ovda.