Nije tako isto i zene kad vide muskarca koji se skine te ima dlake te prsa joj kazu jel tako sto znaci najbolje da se il pokrivamo kako je naredjeno il parimo ko zivotinje.papaya je napisao/la:eto vidis da su muskarci ZIVOTINJE!
Vama treba pilule ubacivati u tu vasu pokvarenu dushu, da zbog vas i vasih pozuda zene moraju da umotaju...strasno
"Pokrivene" djevojke
Re: "Pokrivene" djevojke
sta misli jel im toliko dobro jednom u godinipapaya je napisao/la:pa dobro sad...zivotinje su isto romanticne, nije "u njih" samo opa cupa, tandara mandara
http://www.youtube.com/watch?v=nDPTs0UF ... re=related
zasto li je ovaj presao na islam i pokrio se
vidite sta kaze jedna francuskinja
http://www.youtube.com/watch?v=0GwwQj2D ... re=related
Jedno je slobodna volja ; hoćeÅ¡ ili nećeÅ¡ a drugo je kad ti od malena utuve u glavu ; kako se moraÅ¡ ponaÅ¡ati , kako oblaÄÂiti , kako žena muÅ¡karcu mora dati pi*ke , kad mu se qurac digne i sl.beba80 je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=nDPTs0UF ... re=related
Sputavanje slobode je najgora opcija vjerovanja.
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

-
- Hronicar foruma
ja znam samo jedno da sam kojim slucajem rodjen negdje u engleskoj ili francuskoj kod majke Angeline i oca Johna znam da nebi bio musliman a sad dali se neko pokrio svojom voljom ili mu je to neko nametnuo mislim da je to stvar sudbine i vjerujem u jednog boga i mislim da sam to sto jesam zato sto On tako zeli, dao nam je pamet da razmisljamo i donosimo odluke pa kako ko hoce 

A dobro kad tako vezes sta je za tebe sloboda i imali je negdjemrki62 je napisao/la:Jedno je slobodna volja ; hoćeÅ¡ ili nećeÅ¡ a drugo je kad ti od malena utuve u glavu ; kako se moraÅ¡ ponaÅ¡ati , kako oblaÄÂiti , kako žena muÅ¡karcu mora dati pi*ke , kad mu se qurac digne i sl.beba80 je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=nDPTs0UF ... re=related
Sputavanje slobode je najgora opcija vjerovanja.
Sloboda je stanje , gdje ni jedna osoba nije vlast nikoga .beba80 je napisao/la:
A dobro kad tako vezes sta je za tebe sloboda i imali je negdje
Sloboda je stanje u državi , gdje državljani nisu ograniÄÂeni u slobodi miÅ¡ljenja , pa ma gdje to bilo .
Ne lijepim se ja ni na kakvu državu , samo gledam svojim oÄÂima, ne podnosim da neko u ime vjere tjera nekoga da se oblaÄÂi po nekakvim propisima, ................ država ne treba i ne smije biti u vlasti bilo koje vjere .
Sam Vatikan se je odvojio od Italije ,da bi mogao postaviti nekakva svoja pravila u oblaÄÂenju ,........ tamo se žene obavezno pokrivaju - a nisu muslimanke .
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

znaci ti nisi slobodan cim te neko moze kupit parama i ti moras sutit e o kakvoj ti meni slobodi pricas?mrki62 je napisao/la:Sloboda je stanje , gdje ni jedna osoba nije vlast nikoga .beba80 je napisao/la:
A dobro kad tako vezes sta je za tebe sloboda i imali je negdje
Sloboda je stanje u državi , gdje državljani nisu ograniÄÂeni u slobodi miÅ¡ljenja , pa ma gdje to bilo .
Ne lijepim se ja ni na kakvu državu , samo gledam svojim oÄÂima, ne podnosim da neko u ime vjere tjera nekoga da se oblaÄÂi po nekakvim propisima, ................ država ne treba i ne smije biti u vlasti bilo koje vjere .
Sam Vatikan se je odvojio od Italije ,da bi mogao postaviti nekakva svoja pravila u oblaÄÂenju ,........ tamo se žene obavezno pokrivaju - a nisu muslimanke .
ProÄÂitaj ti joÅ¡ jednom Å¡ta sam napisao .beba80 je napisao/la: znaci ti nisi slobodan cim te neko moze kupit parama i ti moras sutit e o kakvoj ti meni slobodi pricas?
Ako ja hoću , da me neko kupi , to je druga stvar a ako neću , onda je to prisila.
Jesil ti siguran , da u vehabijskoj Arabiji , baš sve žene žele biti pokrivene / zavijene ?

pitaj njih? vjerovatno viÅ¡e vole GOSPODARA od muza kako im je naredjeno nije kao kod nas sve ovozemaljski interesmrki62 je napisao/la:ProÄÂitaj ti joÅ¡ jednom Å¡ta sam napisao .beba80 je napisao/la: znaci ti nisi slobodan cim te neko moze kupit parama i ti moras sutit e o kakvoj ti meni slobodi pricas?
Ako ja hoću , da me neko kupi , to je druga stvar a ako neću , onda je to prisila.
Jesil ti siguran , da u vehabijskoj Arabiji , baš sve žene žele biti pokrivene / zavijene ?
Cijenim ja to , samo ako ti znaÅ¡ upotrebljavati svoj mozak , onda ćeÅ¡ sa lakoćom doći do zakljuÄÂka da tamo ne mogu biti ama baÅ¡ sve žene takve , jer ima ih koje ne žele al zbog straha za vlastiti život one MORAJU.beba80 je napisao/la: pitaj njih? vjerovatno viÅ¡e vole GOSPODARA od muza kako im je naredjeno nije kao kod nas sve ovozemaljski interes
ZaÅ¡to ne mogu tamo žene imati vozaÄÂki ispit , jel to zabranjeno po vjeri ?

Samo da se nadovežem na temu :
Suzbijanje širenja radikalnog islama: Francuska zabranjuje burke?

FRANCUSKA se vlada zalaže za zabranu odijevanja burki koje pokrivaju ÄÂitavo tijelo te ih smatra diskriminirajućima za žene. Francuska ministrica za gradsku obnovu Fadela Amara je upravo burke optužila za Å¡irenje radikalnog islama u Francuskoj. Ministrica, koja je i sama pripadnica muslimanske vjeroispovijesti, rekla je za Financial Times da burke koje pokrivaju tijelo, od glave do stopala nisu niÅ¡ta drugo već "progon žena, stvaranje robova od njih, njihovo ponižavanje".
Ministrica Amara, koja je porijeklom Alžirka, je Francusku nazvala zemljom u kojoj se islam sudara s modernizmom, te smatra nužnim da se zemlja bori protiv "gangrene, karcinoma radikalnog islama koji u potpunosti ruÅ¡i poruku koju islam uistinu Å¡alje". Prema ministriÄÂinim rijeÄÂima, i većina pripadnika muslimanske vjeroispovijesti je protiv noÅ¡enja burke.
Ministrica se oÄÂitovala nakon Å¡to je i francuski predsjednik Nicolas Sarkozy rekao da burke nisu dobrodoÅ¡le u francuskim svjetovnim Å¡kolama.
Sve to piše OVDJE
Suzbijanje širenja radikalnog islama: Francuska zabranjuje burke?

FRANCUSKA se vlada zalaže za zabranu odijevanja burki koje pokrivaju ÄÂitavo tijelo te ih smatra diskriminirajućima za žene. Francuska ministrica za gradsku obnovu Fadela Amara je upravo burke optužila za Å¡irenje radikalnog islama u Francuskoj. Ministrica, koja je i sama pripadnica muslimanske vjeroispovijesti, rekla je za Financial Times da burke koje pokrivaju tijelo, od glave do stopala nisu niÅ¡ta drugo već "progon žena, stvaranje robova od njih, njihovo ponižavanje".
Ministrica Amara, koja je porijeklom Alžirka, je Francusku nazvala zemljom u kojoj se islam sudara s modernizmom, te smatra nužnim da se zemlja bori protiv "gangrene, karcinoma radikalnog islama koji u potpunosti ruÅ¡i poruku koju islam uistinu Å¡alje". Prema ministriÄÂinim rijeÄÂima, i većina pripadnika muslimanske vjeroispovijesti je protiv noÅ¡enja burke.
Ministrica se oÄÂitovala nakon Å¡to je i francuski predsjednik Nicolas Sarkozy rekao da burke nisu dobrodoÅ¡le u francuskim svjetovnim Å¡kolama.
Sve to piše OVDJE