Mrki62......u pravu si 100%....to je nejcesci razlog za svadju..... :-kmrki62 je napisao/la:Tebi ovo moram reæi - najveæi razog je na¹a ( mu¹ka ) nesposobnost saslu¹ati i razumjeti ¾enskuDzevad1979 je napisao/la:ima puno razloga :ballbounce:
Zbog cega se parovi najcesce svadjaju?
Re: poruka
Ma ja to iz iskustva, jo¹ bih ne¹to napisao al bih ispao papuèar - ma neæu vi¹e [-XRa-Ja je napisao/la:Mrki62......u pravu si 100%....to je nejcesci razlog za svadju..... :-kmrki62 je napisao/la:Tebi ovo moram reæi - najveæi razog je na¹a ( mu¹ka ) nesposobnost saslu¹ati i razumjeti ¾enskuDzevad1979 je napisao/la:ima puno razloga :ballbounce:
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

Samo se ti izjasni...neizgedas bas da te interesuje sta drugi misle..nemoj se stiditi.......mrki62 je napisao/la:Ma ja to iz iskustva, jo¹ bih ne¹to napisao al bih ispao papuèar - ma neæu vi¹e [-XRa-Ja je napisao/la:Mrki62......u pravu si 100%....to je nejcesci razlog za svadju..... :-kmrki62 je napisao/la: Tebi ovo moram reæi - najveæi razog je na¹a ( mu¹ka ) nesposobnost saslu¹ati i razumjeti ¾ensku

- Dzevad1979
- Ucesnik diskusija
poruka
mrki onaj kad vec nesto kazes onda to govori drugima meni ne jednostavno ja znam saslusat al imam svoj stav kome se nesvida bas me briga eto a ja se necu mjenjat zbog drugog stava i drukcijeg misljenja jer me to nezanima
a ti raja svoje si rekao i neobracaj mi se uostalom takvi kao ti nisu pozelji da spominju moj tekst a kamoli da pisu nes o meni

- Mala_zaebana
- Svakodnevni prolaznik
Uvjek mi se neko petlja u vezu...
Vecinom je razlog njegova ljubomora i drugi ljudi...
To mrzim...al evo pocele su sankcije sada ..kad mi neko sada pokusa da se upetlja u vezu....nece proc dobro [-X
Vecinom je razlog njegova ljubomora i drugi ljudi...
To mrzim...al evo pocele su sankcije sada ..kad mi neko sada pokusa da se upetlja u vezu....nece proc dobro [-X

It s just a litlle too late a litlle too wrong and I can t wait boy you know all the right things to say You know it s just a litlle too late.....
Nemoj me pla¹iti - imam slabo srce :ballbounce:Dzevad1979 je napisao/la:mrki onaj kad vec nesto kazes onda to govori drugima meni ne jednostavno ja znam saslusat al imam svoj stav kome se nesvida bas me briga eto a ja se necu mjenjat zbog drugog stava i drukcijeg misljenja jer me to nezanimaa ti raja svoje si rekao i neobracaj mi se uostalom takvi kao ti nisu pozelji da spominju moj tekst a kamoli da pisu nes o meni
Pazi sa ¾enama, uvijek gledaj ¾enu kao nje¾no i krhko biæe a ne vreæu za treniranje boksa
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

- Dzevad1979
- Ucesnik diskusija
poruka
kao prvo cekao si sad da udem jel neznam cemu ova izjava al dobro ako te to veseli uzivaj u tome al ni ti mi se odsada neobracaj jer ovo je nes najgjusnije sto sam procitao i hvala
- Mala_zaebana
- Svakodnevni prolaznik
U pravu si mrki62 ......100%... Lako je naletiti na zenu...treba izabrati sebi ravnog pa ici na RING...... :baa:mrki62 je napisao/la:Nemoj me pla¹iti - imam slabo srce :ballbounce:Dzevad1979 je napisao/la:mrki onaj kad vec nesto kazes onda to govori drugima meni ne jednostavno ja znam saslusat al imam svoj stav kome se nesvida bas me briga eto a ja se necu mjenjat zbog drugog stava i drukcijeg misljenja jer me to nezanimaa ti raja svoje si rekao i neobracaj mi se uostalom takvi kao ti nisu pozelji da spominju moj tekst a kamoli da pisu nes o meni
Pazi sa ¾enama, uvijek gledaj ¾enu kao nje¾no i krhko biæe a ne vreæu za treniranje boksa
Djevad1979 .....samo da ti kazem da ja nisam musko.....dali gledas uopste profile clanova....I uopste mi nepada na pamet da diskutujem tvoj komentar...ustvari nemam sta diskutovati.....Sasvim slucajno si upao u vezu....sorry :baa:Dzevad1979 je napisao/la:mrki onaj kad vec nesto kazes onda to govori drugima meni ne jednostavno ja znam saslusat al imam svoj stav kome se nesvida bas me briga eto a ja se necu mjenjat zbog drugog stava i drukcijeg misljenja jer me to nezanimaa ti raja svoje si rekao i neobracaj mi se uostalom takvi kao ti nisu pozelji da spominju moj tekst a kamoli da pisu nes o meni
- Dzevad1979
- Ucesnik diskusija
poruka
nisam znao sto si sorry pise se dzevad
a sta ces mala zahebana meni nije na kraj pameti da se svadam s nekim nevolim svadu ali ni necu sutat niti cu dopustit za ovakve optuzbe sad je ispalo da ja mlatim cure kako ono skoro kaze u pjesmi sude mi sto svoje volim da skrenuli smo s teme da nebi bilo ja nista nisam rekao svadaju se pojedini parovi primjer recimo ljubomora je najveci motiv svade s vremenom zena ili muskarac moze poprimiti nevjericu neznaje i moze pomisliti ono najgore a to je varanje ljubav je nesto mocno i ljudi radu sulude stvari a poneki se poslje pokaju i shvate kakav je to muskarac ili zena u koju su se osobu zaljubili nekazem svi smo isti od krvi i mesa ali poneki ljudi se i razocaraju svojim partnerom s vremenom ja znam nesto sto nemogu javno napisat ovdje samo mogu rec da znam lika koji vara zenu a koliko je tih slucajeva ko zna