Neva¾no je koliko sam ja daleko , va¾no je da proèita¹ to ¹ta sam postavio , jer tamo je o vehabijama a ne o meniekranka je napisao/la:Daleko si ti od Bosne i Islama to i slijepac vidi..pozdrav slovenac !mrki62 je napisao/la:Jel ti od mene pravi¹ budalu ili nisi èitala post koji sam postavio i koji je jaranu dugaèak - evo ti link pa èitaj http://forum.bihnet.ba/archive/index.php/t-29266.htmlekranka je napisao/la:Promijenio misljenje heheheh ,daj ne nasmijavaj me mrki,dakle po takvom razmisljanju i IZ GRIJESI!!!
Malo kontradiktorno zar ne![]()
Samim tim postavlja u pitanje jel SE GRIJESI i dalje i hoce li se misljenje opet promjeniti hehe..
No kako bilo da bilo ,nisi mi odgovorio na kljucno pitanje ,jel mozes reci koji je grijeh "vehabija"!?
I mrki vrijeme je da budes skroman jer ako ti ,ja ili neko treci ne slijedi sunnet ,zasto navlacis na sebe grijeh jer se boris protiv njegovog sunneta!!
Pokorimo se Allahu i Poslaniku i prestani filozofirati jer jedino skromnoscu i pokoronscu nesto mozes uciniti..slijedjenjem Poslanika i njegovih ashaba ,jasno nam pise u Kur¨anu i Sunnetu Poslanika!
Uvjeri se ¹ta o vehabijama pi¹u po bosni a ne po Afganistanu
ni vremena ni volje za filozofiranje..ima se puno pametnijih stvari za obaviti..
Vehabije
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

Jel vehabije podnose istinu ?????????????
SARAJEVO – Vehabije putem nekoliko foruma svakodnevno upucuju prijetnje rediteljki Jasmili ®banic zbog filma o njima koji planira snimati naredne godine.
Da prijetnje nisu bezazlene, potvrdio je i njen suprug Damir Ibrahimovic.
"Jasmili do sada nije direktno prijeceno, ali znamo za anonimne prijetnje na forumima", ka¾e Ibrahimovic, ujedno producent njenog novog filma. On istice da se u politicko-sigurnosnoj situaciji, kakva je u BiH trenutno, ne smiju oglu¹iti o takve prijetnje.
...
"Na putu"prica o ljubavi i radikalnom islamu
®baniceva je pro¹le godine za svoj dugometra¾ni prvijenac "Grbavica" koji govori o ¾enama silovanim u ratu osvojila "zlatnog medvjeda" na festivalu u Berlinu. Njen novi film "Na putu" je prica o ljubavi mladog bracnog para koji ne mo¾e da ima djecu, te mu¾ spas tra¾i u islamu, ali ne onom kakvog poznaju bosanski muslimani, nego u vehabijskom ucenju cija su pravila radikalna.
®baniceva ovaj film planira snimati u jesen naredne godine, a u novembru je organizirala i prve audicije za uloge.
NEZAVISNE NOVINE
SARAJEVO – Vehabije putem nekoliko foruma svakodnevno upucuju prijetnje rediteljki Jasmili ®banic zbog filma o njima koji planira snimati naredne godine.
Da prijetnje nisu bezazlene, potvrdio je i njen suprug Damir Ibrahimovic.
"Jasmili do sada nije direktno prijeceno, ali znamo za anonimne prijetnje na forumima", ka¾e Ibrahimovic, ujedno producent njenog novog filma. On istice da se u politicko-sigurnosnoj situaciji, kakva je u BiH trenutno, ne smiju oglu¹iti o takve prijetnje.
...
"Na putu"prica o ljubavi i radikalnom islamu
®baniceva je pro¹le godine za svoj dugometra¾ni prvijenac "Grbavica" koji govori o ¾enama silovanim u ratu osvojila "zlatnog medvjeda" na festivalu u Berlinu. Njen novi film "Na putu" je prica o ljubavi mladog bracnog para koji ne mo¾e da ima djecu, te mu¾ spas tra¾i u islamu, ali ne onom kakvog poznaju bosanski muslimani, nego u vehabijskom ucenju cija su pravila radikalna.
®baniceva ovaj film planira snimati u jesen naredne godine, a u novembru je organizirala i prve audicije za uloge.
NEZAVISNE NOVINE
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

Otvorena je tema o Hid¾retskoj Novoj godini i tamo mo¾e¹ proèitati da se spominje mevlud - ¹to vehabijama smeta.hamid_islam je napisao/la: Mrki ti kako si krenuo postaæe¹ katolik ako to mo¾da i veæ nisi ali otom potom uvjek æu te po¹tovati kao èovjeka.
Oni nemaju a niti odobravaju mevlud, niti tehvid , niti ni¹ane na mezarlju , mnogo ¹ta je kod njih nakaradno a eto ja sam sad taj koji ne valjam.

I ja sam tako mislio , dok nisam shvatio njihovu prljavu igru.hamid_islam je napisao/la:
Aman brate Mrki neka ih, neka ljudi dr¾e do svojeg tumaèenja islama to su ljudi muslimani na¹a braæa koi dr¾e do hadisa ito je sve. Nemo¾e niko meni zabraniti da mevlud obele¾avam i hid¾recku novu godinu niti da klanjam taraviju u d¾ematu i ja potièem od muslimana ¹ii (ne ¹ita nego ¹ii)
Klikni OVDJE proèitaj to sve i onda se sjeti kad je poèeo napad na IRAK, pa se sjeti jel ta S. Arabija IKAD protestvovala zbog napada na IRAK ,.................
Nedo Bog da doðe njihova vlast ovdje , vidio bi ti kako bi i u ¹ta bi ti vjerovao i ¹ta bi oni sa turbeta uradili a i sa ni¹ana na mezarlju , pa kod njih ¾ensko èak ne smije ni da ima ispit za auto a kamo li ¹ta drugo.
Ti Saudi su dali sebi za pravo da Arabiju nazovu po sebi - jel to normalno ????????

UH UH teske rijeci bit ce na ovo replikecurlyy86 je napisao/la:Smatram da su vehabije,ljudi koji okrecu vjeru onako kako njima odgovara,da se ne drze Allahovih propisa....Najgori su Allahu ljudi koji kazu "vjrujemo" a ustvari ne vjeruju iskreno.ili to govore zbog svoje mateijalne koristi.... Mislim da je jedini pravi put dobrog vijernika,put koji mu je Allah dragi strogo propisao, a da od filozofiranja o Islamu,i izvrtanja i namjrno pogresnog tumacenja Allahovih,naredbi i uputa,ne vodi prema dobrom putu a to naravno je put ka Svevisnjem ALLAHU!